Obsah fóra » Veřejná sekce » Nábor
  • Oznámení a Novinky

• Vítejte v přátelském Kinshipu TAURA ARNOR. Všem nováčkům doporučuji navštívit interní sekci Pro nováčky, kde získáte všechny potřebné informace ohledně kinshipu. Speciálně pak doporučuji sekci ohledně komunikačního klienta (Mumble), který vám hodně ulehčí komunikaci (ať pasivně nebo aktivně) s ostatními členy kinshipu.

• Přihláška Davexcz
    Twitter Facebook MySpace Digg
  • Zde pište svoje žádosti o přijetí do Kinshipu Taura-Arnor.

Moderátoři: Moderátoři, Vedení kinshipu

Pravidla fóra
    Do této sekce prosíme o příspěvky pouze od zájemců o členství v kinshipu a vedení kinshipu, veškeré ostatní příspěvku budou smazány, děkujeme.

Přihláška Davexcz

Příspěvekod Davexcz » pondělí 02. leden 2012 17:45:56

Jméno postavy - Davexcz
    Lvl -12 (vysi mam hnedka hotovej )
    Class -champion
    Řemeslo -weaponsmith, woodworker, prospector
    Věk hráče - 14
    Verze hry - trial/full pry je jen jedna ja ji stahl na hlavni strankach lotra
    Hraval jsem lotro, ale pak jsem si dal na 2 roky pauzu netuším proč ale myslím, že kvůli prázdninám přes které jsem na tuto skvelou hru zapomel a přestala me bavit. V dlouhé prodlevě jsem hraval minecraft combatarms GTA multipayer. Když hsem to nyní zapl zjistil jsem, že mi muj profil (guardiana s levlem 32 dwarfa) smazali :( a začal jsem tedy hrát za elfa. Kdybych vedel kolik stojí VIP a co za nej mohu dostat a jak jej předplatit tak bych si ho koupil (pokud by to nestalo nejakou silenou palku ) Hraju skoro každý den s kamaradem (antekaacz) tento kinship mi doporučil Eragian.
    Otazek bych tedy mnoho mít neměl ale určite se postupem hraní k nejakým dopracuju *yes* . Lotr jako film miluji stale a po zjistení, že existuje takhle propracovaná hra jsem neváhal !
    Davex syn Ixenův rytíře z Gondoru
    Náhodný avatar
    Davexcz
    Footman
    Footman

Hotovost: 5,272.30
    Blog: Zobrazit blog (0)
    Jméno hlavní postavy: Davexcz

REKLAMNÍ BANNER

Re: Přihláška Davexcz

Příspěvekod joliete » pondělí 02. leden 2012 22:10:07

Ukaze cas jak te to bude u nas bavit. Takze pro. Jinak co se tyce verze full/vip/free tak do 30 lvl se da hrat na free potom doporucuji koupit vip ucet na mesic za cca 280kc podle kursu dolaru. Ted pockej na vyjadreni dalsiho oficira:-))
    Jolietka-LM 75
    Scarletka-RK 75
    Joslynka-Burg 75
    Satinne-Hunter 48
    joliete
    Leader
    Leader

Hotovost: 13,388.95
    Jméno hlavní postavy: jolietka
    Název kinshipu: Taura Arnor

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod Thoramon » úterý 03. leden 2012 13:02:52

Jsem pro na zkusebni dobu, pak se uvidi. Jenom jeste jednou predem rikam, ze hrat tuto hru uplne free je skoro nemozne.
    Náhodný avatar
    Thoramon
    Oficír
    Oficír

Obrázky: 2
    Hotovost: 28,359.50
    Banka: 85.00

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod Davexcz » úterý 03. leden 2012 15:37:15

Přemýšlel jsem o tom jestli nebude lepší pokud bych si od toho 30lvl nekoupil spíš rovnou premium to je pry na furt a dostanu vsechno, pokud mi to bude za to stát a užiju to. :)
    Náhodný avatar
    Davexcz
    Footman
    Footman

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod joliete » úterý 03. leden 2012 17:04:11

No pokud ti to vysvetlim a nepletu se tak Free muze hrat kazdy, Premium ziskas jakmile si dokoupis treba pres SMS lotrostore body za ktere si potom menis ruzne veci. Pokud si zaplatis VIP na mesic tak po vyprseni ti zustane Premium. Ale to co mas na mysli dozivotni ucet ten jiz neexistuje. Nejdelsi co je tak VIP na rok za 99 dolaru ted je akce. Cca. 1800 kc. JInak jak psal Thoramon tak hra pokud by te vazne bavila a chtel by jsi neco dokazat vyzaduje vazne VIP ucet. Na premium je hodne omezeni. v Kazdem pripade vitej v kinu. NAberu te jak te uvidim online.
    Naposledy upravil Ascalon dne úterý 10. leden 2012 11:34:50, celkově upraveno 1
    Důvod: Příspěvek upraven dle pravidel.
    Jolietka-LM 75
    Scarletka-RK 75
    Joslynka-Burg 75
    Satinne-Hunter 48
    joliete
    Leader
    Leader

Hotovost: 13,388.95
    Jméno hlavní postavy: jolietka

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod Haniel » úterý 03. leden 2012 17:29:11

Nejlepší je si zaplatit VIP alespoň na ten jeden měsíc, protože potom ti zůstane otevřených spousta věcí, které se jinak platí každá zvlášť :) I když je VIP skvělé, tak taky patřím mezi hráce, kteří si to dovolit nemůžou, stačí jednou. Dál když se snažíš a máš chuť, tak se dá pomocí deedů nafarmit spousta TP a tím že si odemkneš některé věci (další lokace, peněženka, shared storage...) se dost přiblížíš VIP i s premium účtem :)
    Obrázek
    Haniel hnt 75, Hannia capt 75, Nanimo RK 38+, Haniana Guard 33+, Hanina mini 20+
    Haniel
    Esquire
    Esquire

Hotovost: 8,048.90

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod Davexcz » úterý 03. leden 2012 18:43:50

Haniel...Pokud se mi otevřou mapy na pořád tak to je asi základ ne a předpokládám že i nekteré questy navíc za ktere dostanu sem tam ty trurbo pointy. NO od toho 30-40 lvl stejne budu potřebovat poradit jak se to přes ten paypal kupuje to je jako z učtu nebo jak ?

Je tady na tom kinshipu nejakej odkaz na TeamSpeak, Skype nebo se komunikuje jenom přes fellowship?

Děkuji za přijetí do kinshipu moc si toho vážím !!
    Náhodný avatar
    Davexcz
    Footman
    Footman

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod Mallammenion » úterý 03. leden 2012 19:11:25

Vítám tě u nás!!

jinak zkus toto: http://isengard.lotro.com/purchase.php

za 50 dolíků (cca 1000,-) docela slušnej mazec věcí. Asi nejvýhodnější koupě momentálně.

zelený, červený, bílý outfit + kůň
    1000 TP
    Trollshaws, Eregion, Lothlórien, Moria, Mirkwood samozřejmě Isengard
    I amar prestar aen. Han matho ne nen. Han mathon ned cae. A han noston ned gwilith. Nányë Mallammenion. Lercuvanten i máli Mordórëo.
    Mallammenion
    Oficír
    Oficír

Obrázky: 27
    Hotovost: 68,719.85
    Jméno hlavní postavy: Mallammen
    Název kinshipu: Taura-Arnor

REKLAMNÍ BANNER

Příspěvekod Haniel » úterý 03. leden 2012 19:32:47

tak mapy ti nezůstanou, ale zůstane ti všech 5 batohů, všechny trait sloty, limit peněženky se zvýší na 5g, zůstane ti 5 slotu v aukci, budeš mít většinu swift travelů, budeš mít 3 charakter sloty, myslím, že jsem ještě něco určitě vynechala, ale už to co jsem teď vypsala je dost pro to si VIP jednou koupit (věci co jsem vyjmenovala by byli dohromady za vic jak 3500 TP) vic ti kdyztak povim ve hre, abych nespamovala v sekci nabor :)
    Obrázek
    Haniel hnt 75, Hannia capt 75, Nanimo RK 38+, Haniana Guard 33+, Hanina mini 20+
    Haniel
    Esquire
    Esquire

Hotovost: 8,048.90

REKLAMNÍ BANNER

Zpět na Nábor