Zdravim, pro zacatek tady mam to zakladni info, ktere pozadujete
Jméno postavy - Farondui
Lvl -15 (zatim jenom .. :s)
Class -Lore Master
Řemeslo -Woodsman
Věk hráče -17
Verze hry - trial/full......nevim co tim myslite ale ucet mam premium
Moje prezdivka je Jimicz, coz me do hry moc nesedelo, tak jsem si nechal vygenerovat Farondui. Jsem prakticky zacatecnik (drive sem hral nekolik let Metin2, a cabal online). Musim ale rict ze hra me uchvatila a spis nez abych expil lvly tak se jen tak prochazim a kocham stredozemi :-]. Nevim jak dlouho by me to, ale bavilo hrat jen tak sam, jak se rika ve dvou se to lepe tahne. Proto jsem se rozhodl podat tuto zadost. S tim, ze me obcas nekdo neco vysvetli atd. A na chat samozrejme jelikoz kamosi moc nechapou moje nadseni do kvalitniho MMORPG.
Ted k realite jmenuji se Jirka je mi 17 let. Bydlim v malem meste Lanskroun. Mimo lotro hraju jeste Rfactor. A krome pc hraju fotbal a airsoft.
Doufam, ze prihlaska je dostatecna dekuji za vyrizeni.
PS: Koukal jsem ze VIP ucet se da koupit v prepoctu za +- 300 KC na mesic ? Jestli ano musi se to pres kartu nebo staci sms ?

mas me druhe PRO. Co se tyce placeni tak ted maji akci za 9.99 dolaru mesicni ucet cca. 180 kc. Jinak pres sms se myslim daji nakoupit Turbine points ale to bych zatim neresil . Za zaplaceni mesicniho uctu ziskas 500 turbinaku. Nez prijdes na to co se za ne da poridit sms platby bych nepouzival. Vice ti asi vysvetli ve hre ostatni hraci.