Jméno postavy - Nudrolin
Lvl - 31
Class - Hunter, dwarf
Řemeslo - Scholar
Věk hráče - 25
Verze hry - Nevím přesně, co je tím myšleno, ale platím si VIP účet + mám koupený Isengard, do kterého se snad jednou podívám :-)
Zdravím! LOTRO hrajeme s přitelkyní už něco přes rok. Se svojí první postavou jsem došel do 55. lvlu (Mudrolin) a pak jsem bohužel přestal na 3/4 roku hrát. Důvody byly dva. Jednak jsme byli s přítelkyní zklamaní z Morie, která nám přišla extrémně nudná, a druhak se nám narodilo mimčo. Bohužel se stalo to, že během té doby jsem neproved migraci účtu a s podporou jsem ji začal řešit den po ukončení migrací. Nyní jsme zpátky a alespoň já doufám, že si napravím reputaci a vyexpim si postavu na max.
Ve hře mě hodně baví skupinové questy nebo instance, během kterých si pokecám s ostatními a zároveň řešíme, jak to či ono zvládneme. To je hlavní důvod, proč ve hře už delší dobu hledám nějaké čechy a dovedlo mě až sem.
Co se týče reálu, tak dělám webového programátora v jedné menší pražské firmě. Čas na hraní mívám obvykle později večer, ale díky pracovnímu vytížení to bývá hodně variabilní.