Obsah fóra » Veřejná sekce » Pravidla a oznámení
  • Oznámení a Novinky

• Vítejte v přátelském Kinshipu TAURA ARNOR. Všem nováčkům doporučuji navštívit interní sekci Pro nováčky, kde získáte všechny potřebné informace ohledně kinshipu. Speciálně pak doporučuji sekci ohledně komunikačního klienta (Mumble), který vám hodně ulehčí komunikaci (ať pasivně nebo aktivně) s ostatními členy kinshipu.

• Chování na stránkách
    Twitter Facebook MySpace Digg
  • Zde najdete všechna pravidla a oznámení týkající se stránek a fóra kinshipu Taura-Arnor.

Moderátoři: Moderátoři, Vedení kinshipu

Chování na stránkách

Příspěvekod Ascalon » středa 14. prosinec 2011 13:41:58

Drazí přátelé, protože mě už nebaví pořád přesouvat, opravovat a kontrolovat příspěvky, které si píšete kde chcete, zavedl jsem jednoduchý systém. Každý uživatel, který se jakkoliv proviní proti pravidlům, dostane varování, toto varování má platnost 60 dní a když během 60 dnů nashromáždíte 10 varování, automaticky dostanete BAN na týden, tento BAN se zatím vztahuje na celé stránky, tudíž nebudete moci na fórum, galerii, raidplanner, apod.

Tyto varování budu udělovat zatím pouze já, ale ohlásit mi příspěvky, které porušují pravidla může každý, pomocí tlačítka "Ohlásit", které se nachází v každém příspěvku vpravo nahoře, viz obrázek.
    Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
    Obrázek
    Ascalon
    Administrátor
    Administrátor

Obrázky: 19
    Hotovost: 43,688.40
    Banka: 0.00
    Blog: Zobrazit blog (0)
    Jméno hlavní postavy: Ascalon

REKLAMNÍ BANNER

Zpět na Pravidla a oznámení